Udskiftning af forrude pris

Udskiftning af forrude pris: Prisen på en udskiftning af din forrude afhænger helt og aldeles af, hvilken bil der er tale om, og hvilken type autorude du vil have monteret. Hos Michaels Autoruder kører vi ikke med faste listepriser, da disse som regel er markant højere end, vi tager os betalt. Sagt på en anden måde: Du får en langt bedre pris hos os end hos konkurrenterne. Dertil kommer, at priserne på både originale og uoriginale forruder bevæger sig meget op og ned, og der er mange penge at spare, hvis du vælger os til at udskifte din forrude. Vil du have den bedste pris på en udskiftning af forrude til lige netop din bil, så ring til os på tlf.: 2960 1109 og få et godt tilbud. Husk, du også kan klikke dig ind her, og bestille et tilbud.

Udskiftning af forrude pris og forsikring

Har du en glasforsikring eller udvidet glasforsikring i forbindelse med din bils kaskoforsikring, skal du typisk blot betale en lav selvrisiko for at får udskiftet din forrude. Uanset hvilket forsikringsselskab du har, udskifter vi din forrude, uden du behøver foretage dig noget – vi udskifter din forrude og foretager skadesanmeldelsen/skadeanmelder. Kort tid efter modtager du en opkrævning på selvrisikoen fra forsikringsselskabet.

Udskiftning af forrude pris-eksempel

Der er stor prisforskel på autoruder, og i sagens natur koster en stor og avanceret forrude med viskerføler, varme og andre teknologier mere end prisen på en forrude til en såkaldt mikrobil. En udskiftning af forrude til en mikrobil koster typisk fra 1.800 kroner + moms og opefter – men igen: Slå på tråden og få det bedste dagtilbud!

Udskiftning af forrude pris

Priserne for en udskiftning af forrude på en mikrobil, ligger typisk fra 1.800 kroner + moms.

 

TOP