Udskiftning af forrude – hurtigt og billigt!

UDSKIFTNING AF FORRUDE: Er du på udkig efter en ny forrude, bilruder, autoruder eller autoglas i det hele taget? Hos Michaels Autoruder har vi 30-års erfaring med udskiftning af forrude i alle typer køretøjer lige fra lastbiler, kranvogne og til personbiler og håndlavede tyske og italienske specialiteter. Vi kan kort sagt skifte forrude på alt, hvad der har fire (eller flere) hjul – vi kan naturligvis også selv skære kvalitetsruder på dine specielle mål. Derudover har vi de bedste aftaler med vores mange forskellige leverandører, så vi kan skaffe dig en billig, ny forrude, lige så hurtigt, du har brug for den. Ring til os på tlf.: 2960 1109 og få et godt tilbud.

Her udskifter vi forruden på den vildeste Mercer Her udskifter vi forruden på en fed Mercer

Udskiftning af forrude

Når du ringer og bestiller en ny forrude, har du flere muligheder: Du kan enten lade os komme hjem til dig i vores rullende værksted, og vi kan også foretage udskiftningen på dit arbejde. Du er naturligvis også velkommen til at aflevere din bil på vores værksted og vente på reparationen (cirka 2 timer) eller køre videre i vores lånebil. Sidste nyt: Vi kan også lave glas-tag og panorama-tag billigt.
Bil i gang med udskiftning af forrude

Udskiftning af forrude pris – Klik her!

Der er stor forskel på, hvor meget det koster at få monteret en ny autorude i sin bil afhængigt af, hvilken type bil der er tale om. På denne side kan du se et enkelt priseksempel, men ring til os på tlf.: 2960 1109 og få Danmarks bedste tilbud på udskiftning af forrude.

Laveste priser

Laveste priser

Vi har stærke aftaler med vores leverandører, og det kommer dig til gode. Ring og får et godt tilbud!
Hos dig eller os

Hos dig eller os

Vores rullende værksted kører gerne hjem til dig eller ud til dit arbejde og udskifter dine bilruder.
Lån en bil

Lån en bil

Aflever din bil hos os og kør videre i vores lånebil, imens vi laver din forrude/stenslag,

Ny forrude

Her kan du se en liste over de bilmærker, vi skifter forruder på: Alfa Romero, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Daewoo, Daihatsu, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hummer, Hyundai, Infinity, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Lotus, Maserati, Mazda, Mercedes, MG, Mini, Mitsubishi, Nissan, Open, Peugeot, Pontiac, Porsche, Rolls Royce, Rover, Seat, Skoda, Smart, Ssangyong, Subaru, Suzuki, Saab, Toyota, Volvo, VW. Og har du en model, som ikke findes på listen, skifter vi også forrude på den :)

TOP